Rimpels

Op een gegeven moment krijgen we er allemaal last van

O.a. door veroudering krijgt iedereen vroeg of laat rimpels. Dat wil je natuurlijk niet en er is wat aan te doen. Wij hebben de volgende behandelingen voor je:

 – Microneedling : Door microperforaties cel regeneratie

 

 – Hifu : High intensity focused ultrasound, liften en                            verstrakken van je huid.

 – Microdermabrasie : Exfoliëren bovenste huidlagen.

Weg met hinderlijke Rimpels?

Rimpels ontstaan als een uiting van huidveroudering, waarbij zowel biologische inwendige factoren als uitwendige factoren een rol spelen.  Je hebt dynamische rimpels, deze zijn alleen zichtbaar tijdens mimische bewegingen van delen van het gezicht. Voorbeelden zijn de fronsrimpels, kraaienpootjes, voorhoofdrimpels, lachrimpels en rokerslijnen. Maar je hebt ook Statische rimpels:  rimpels die altijd zichtbaar zijn in de huid ook al is er geen beweging in de mimiek van de persoon. Statische rimpels ontstaan door een toegenomen activiteit van een onderliggende mimische spier en door afname van collageen en elastine. Hoe ouder de persoon is hoe meer statische rimpels er in de huid zichtbaar zijn. Bovenstaande is allemaal erg interessant om te weten maar wat kun je er nou aan doen?

Gelukkig hebben we bij Taigerclinic  huidspecialisten die hier wel raad mee weten. Een aantal uigebalanceerde behandelingen speciaal voor jouw huid om rimpels en fijne lijntjes te verminderen of zelfs helemaal weg te halen. Maak Nu een afspraak!

Wacht niet langer en maak een afspraak voor een betere Huid !