Prx T33 Biorevitalisatie

Verbeterd de totale conditie van jouw Huid

Voor alle huid condities

Voor elk huidtype geschikt

Op maat gemaakt voor jou

Ultieme behandeling

De nieuwste behandeltrend!

Prx T33 Biorevitalisatie

De behandeling revitaliseert de huid van binnenuit! Het stimuleert het natuurlijke
regeneratieve proces van de huid en herstelt haar verloren uitstraling, toon en elasticiteit. Het resultaat is direct zichtbaar. Na slechts 1 behandeling ziet uw huid er steviger en stralender uit. Het geheim ligt in de unieke samenstelling door TCA te combineren met H2O (waterstofperoxide) op een zeer nauwkeurig PH niveau.

Ideaal bij bestrijding van:

Rimpels, Huidverslapping, Pigmentatie, Acné littekens.

Hoe werkt het?

Wat doet het?

Een Collageen Skinboost d.m.v. de unieke formule van Prx-T33 waarbij we géén naalden gebruiken om iets in te spuiten. Deze unieke anti-aging behandeling stimuleerd  huidvernieuwing door inmasseren van actieve ingrediënten.

i

Wat gebeurt er?

Actieve ingrediënten worden zachtjes ingemasseerd  om de huid te stimuleren in de diepere huidlagen  voor intense hydratering. Daarnaast worden de fibroblasten geactiveerd om de collageen en elastine aanmaak te stimuleren.

Resultaat?

De huid is gladder, voller en steviger. Het optimale effect krijgt je na een kuurverband van gemiddeld 4 a 5 behandelingen met een interval van 1 tot 2 weken. Na iedere behandeling verbetert het uiterlijk en textuur van de huid. Rimpels en verslapping zijn na een kuur zichtbaar verminderd.

Wacht niet langer en maak een afspraak voor een betere Huid !