Pigment Vlekken

Ergernis en irritatie over pigment vlekken??

Pigment vlekken, vooral in je gezicht, zijn niet mooi en op een gegeven moment zelfs irritant. Wij hebben de volgende behandelingen voor je:

– Microdermabrasie : Exfoliëren bovenste huidlagen.

– Microneedling : Door microperforaties cel regeneratie

– Prx T33 : Nieuwste behandeltrend voor huidverbetering

Wat zijn Pigment Vlekken?

Bijna iedereen krijgt vroeg of laat pigmentvlekken. Meestal donker, maar er het kunnen ook lichte en zelfs witte pigmentvlekken zijn. Over het algemeen zijn pigmentvlekken niet gevaarlijk maar mensen willen toch vaak een behandeling voor deze huidverkleuringen.

Een pigmentvlek is een ophoping van of juist een tekort aan pigment dat zorgt voor deze verkleuring van de huid. Om onze huid te kunnen beschermen tegen UV-straling bevat het pigmentcellen, ofwel melanocyten. Pigment is niet alleen verantwoordelijk voor de kleur van onze huid maar ook voor de kleur van onze haren en ogen.

Bij hyperpigmentatie is er sprake van een ophoping van pigment, dat zich uit als een bruine, soms grijze of zelfs zwarte vlek op de huid. Bij hypopigmentatie is er juist een tekort aan pigment waarbij de vlekken lichter van kleur zijn dan de eigen huidskleur. Er zit dan helemaal geen pigment meer in de huid en krijg je witte plekken.

Wat kun je er aan doen?

Allemaal leuk en aardig maar in veel gevallen zijn pigmentvlekken niet mooi en worden als hinderlijk ervaren. Taigerclinic heeft een aantal speciale behandelingen tegen deze hinderlijke huidverkleuringen. Maak nu een afspraak, ga naar de Shop of bel gewoon.

Wacht niet langer en maak een afspraak voor een betere Huid !