Hi, Ik ben Jody Beumer

Schoonheidspecialiste en Eigenaresse

Over Ons

TaigerClinic

Taigerclinic is een gerenomeerde en professionele Schoonheids Kliniek waar we met zorg onze klanten behandelen voor tal van Huidproblemen.

Schoonheidsbehandelingen en producten

Wat doet Taigerclinic?

Taiger clinic is dé specialist op het gebied van huidverbetering en anti-aging. Door uw huidconditie te allen tijde centraal te stellen, laten wij zien welke verbeteringen er voor uw huid mogelijk zijn.

Samen met u werken we aan een mooie en gezonde huid. Dit doen wij door middel van behandelingen op maat en het inzetten van geavanceerde en resultaatgerichte apparatuur met oplossingen die de huid zélf tot activiteiten als herstel aanzetten. Hierdoor geniet u bij onze kliniek van een probleemoplossende, specialistische en doelgerichte aanpak.

Team Taiger

Bent u opzoek naar een schoonheidssalon die net een stapje verder gaat als een standaard huidbehandeling en waar ook het stukje ontspanning hoog in het vaandel staat? Dan bent u bij het team van Taiger clinic aan het juiste adres!

Taiger clinic werkt met een enthousiast team van gediplomeerde huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Zij zullen er alles aan doen om uw behandeling op een ontspannen manier te laten verlopen. 

Boek vandaag nog een afspraak en u zult zich meer dan welkom voelen bij een bezoek aan onze clinic.

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Dit zeggen klanten over ons:

“Mauris aliquam lobortis eros tincidunt sodales. Vestibulum non quam vitae sapien eleifend varius. Phasellus id metus mauris.”

“Mauris aliquam lobortis eros tincidunt sodales. Vestibulum non quam vitae sapien eleifend varius. Phasellus id metus mauris.”

“Mauris aliquam lobortis eros tincidunt sodales. Vestibulum non quam vitae sapien eleifend varius. Phasellus id metus mauris.”

Uitgelichte Behandelingen

Microneedling

Met de C-pen creëren we microperforaties in de huid waardoor een natuurlijke genezing en cel regeneratie ontstaat. Dit door de natuurlijke productie van collageen en elastine te stimuleren.

Mesotherapie

Kleine hoeveelheden voedingsstoffen, geconcentreerde vitamines en mineralen worden in de huid gebracht. Betere hydratatie en stimulatie van de collageenproductie. Vermindering van fijne lijntjes en rimpels.

Professionele behandelingen bij Taigerclinic

HIFU

High intensity focused ultrasound. D.m.v. warmteshots in de diepere huidlagen wordt nieuw collageen en elastine aangemaakt. De huid word weer gelift en verstrakt op een natuurlijke manier.  1 tot 3 behandelingen voor top resultaat.

Onze Behandelingen

Een mooie huid, is een huid die in balans is. Daarom is Taiger clinic gespecialiseerd in het uitvoeren van meerdere huidverbeterende behandelingen zodat u wederom lekker in uw vel kunt zitten.

Onze specialistische huidbehandelingen zorgen voor de verbetering en verjonging van de huid. Dit doen wij uitsluitend op maat. Taiger clinic werkt daarom met technieken en ingrediënten die in harmonie met uw huid zijn. Hierdoor heeft u bij onze beautysalon in Heemstede altijd een huidbehandeling die bij uw huidtype en behoefte aansluit.

Bovendien is Taiger clinic gespecialiseerd in het uitvoeren van laser behandelingen voor ontharing, ook voor donkere huidtypen.

Welke behandelingen?

 • Prescription Facial (by Soap)
 • Prx-T33 (Peeling)
 • Microneedling
 • Tca Peeling (by Soap)
 • Microdermabrasie
 • Hifu
 • Laserontharing
 • Mesotherapie by Toskani
 • Mesotherapie haar/alopecia by Toskani
 • Liposomale Peelings by Toskani
 • Chemische Peelings by Toskani

Wacht niet langer en maak een afspraak voor een betere Huid !