Microneedling

Verbetering van jouw Huid door microperforaties.

Voor alle huid condities

Voor elk huidtype geschikt

Op maat gemaakt voor jou

Ultieme behandeling

Wij maken gebruik van de C-pen!

Microneedling

Wij maken gebruik van de C-pen. Deze pen is uitgerust met 16 titanium micronaalden. Deze creëren microperforaties in de huid. Dit proces veroorzaakt een natuurlijke genezing en cel regeneratie door de natuurlijke productie van collageen en elastine te stimuleren.

Ideaal bij bestrijding van:

Littekens, Grove huidstructuur, Huidveroudering en verslapping, Rimpels, Striae

Hoe werkt het?

Wat doet het?

Microneedling is een minimaal invasieve procedure met hele fijne naaldjes voor het maken van gelijkmatige micro openingen in de huid waardoor natuurlijke heling wordt geactiveerd en voedingstoffen beter toegang krijgen.

i

Wat gebeurt er?

Door deze “gecontroleerde schade” wordt het gezonde omliggend weefsel gedwongen om meer collageen aan te maken oor herstel. Bovendien zorgen de microkanaaltjes dat 80% meer voedingsproductopname kan plaats vinden zodat de werking van deze producten toeneemt. 

Resultaat?

Zodra de wondjes zijn vervangen door gezond weefsel ontstaat er een heldere, gladde en fijne huidtextuur. Je huidteint zal verhelderen, donkere vlekjes vervagen, fijne lijntjes en rimpels verminderen en poriën verfijnen! Kortom een gezonde, verjongde en frisse huid.

Wacht niet langer en maak een afspraak voor een betere Huid !