Microdermabrasie

Door "polijsten" geven we je een gezonde stralende huid.

Voor alle huid condities

Voor elk huidtype geschikt

Op maat gemaakt voor jou

Ultieme behandeling

Voor een sterke en gezonde Huid!

Microdermabrasie

We exfoliëren de bovenste huidlagen(epidermis). Ook wel polijsten genoemd. Hierdoor versterkt je huidbarriëre, het versnelt de cel vernieuwing en zorgt voor een gezonde stralende huid.

Ideaal bij bestrijding van:

Grove poriën, Oppervlakkige littekens (meerdere behandelingen), Huidveroudering, Pigment vlekjes(meerdere behandelingen), Zon schade, Keratosis pilaris

Hoe werkt het?

Wat doet het?

Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt.

i

Wat gebeurt er?

In de bovenste huidlaag worden dode huidcellen verwijdert waardoor de huid nu beter in staat is om werkstoffen op te nemen. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. 

Resultaat?

Poriën worden minder grof en pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler, mooier en frisser uitzien. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn.

Wacht niet langer en maak een afspraak voor een betere Huid !