Mesotherapie haar/alopecia

Verbetering van jouw Haar door Toskani

Voor alle huid condities

Voor elk huidtype geschikt

Op maat gemaakt voor jou

Ultieme behandeling

Ultieme behandeling voor je haren!

Mesotherapie haar/alopecia van Toskani

Mesotherapie haar is een behandeling waarbij vitamines, mineralen, aminozuren, antioxidanten en plantenextracten in de hoofdhuid geïnjecteerd worden. De haarzakjes krijgen zo de beste mogelijke voedingsstoffen en de doorbloeding van de hoofdhuid verbetert aanzienlijk.

Ideaal bij het bestrijden van:

Haaruitval, ook indien door erfelijke factoren.

Hoe werkt het?

Wat doet het?

Mesotherapie stimuleert de bloedcirculatie, door met behulp van injecties de juiste bouwstoffen in de hoofdhuid te injecteren. Net als bij andere haargroei stimulerende behandelingen kan het effect van de behandeling sterk verschillen per persoon.

i

Wat gebeurt er?

Mesotherapie stimuleert de bloedcirculatie door met behulp van injecties de juiste bouwstoffen in de hoofdhuid te injecteren. Verschillende belangrijke voedingsstoffen voor de haarzakjes worden hierdoor makkelijker opgenomen. De kleine prikjes hebben daarnaast ook een positief effect op de haargroei.

Resultaat?

Door deze behandeling wordt in veel gevallen ongewenste haaruitval gestopt. De haarsituatie wordt aanmerkelijk verbetert en de haargroei wordt gestimuleerd. Je haren worden duidelijk gezonder. Vaak zijn meerdere behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

Wacht niet langer en maak een afspraak voor een betere Huid !