Liposomale Peeling

Verbetering van jouw Huid door Peeling van Toskani

Voor alle huid condities

Voor elk huidtype geschikt

Op maat gemaakt voor jou

Ultieme behandeling

Wij gebruiken Peeling van Toskani !

Liposomale Peeling

Liposomale Peeling van Toskani maakt gebruik van de zogenaamde liposomale afleveringstechniek waardoor zuren direct naar de juiste diepte en cellaag getransporteerd worden. Zo kunnen zuren diep in de huid penetreren zonder gebruik te maken van hoge percentages. Dit is belangrijk voor de veiligheid maar vooral ook voor de effectiviteit .

De peelings zijn er in 4 varianten, glycolzuur, melkzuur, salicylzuur en amandelzuur. In een behandeling worden er altijd 2 zuren met elkaar gecombineerd om de effectiviteit te verhogen

Ideaal bij bestrijding van:

Acne/onzuivere huid, Hyperpigmentatie, Milde tot matige rimpels, Doffe huid

Hoe werkt het?

Wat doet het?

Oneffenheden, grove poriën, pigmentvlekken, littekens, pukkels, acne en rimpels worden verminderd. Geschikt voor vrijwel alle huidtypen, leeftijden en jaargetijden maar ook voor zwanger vrouwen. 

i

Wat gebeurt er?

Liposomen zijn microbolletjes die actieve voedingsstoffen snel in de huid transporteren tot in de diepste lagen van de epidermis. Hoge percentages zuren zijn niet nodig waardoor veiliger voor je huid en veel effectiever wat werking betreft.

Resultaat?

Een rustige, schone en gezonde huid. Een huid die straalt, jonger oogt en gezonder is. Kortom je ziet er meer uitgerust en energieker uit. Afhankelijk van je huidtype bespreken we graag welke behandeling voor jou het meest geschikt is.

Wacht niet langer en maak een afspraak voor een betere Huid !