Huidproblemen

Wie heeft dat niet?

Lees hier wat je er aan kan doen!

Hi, wij van Taigerclinic leggen je uit hoe wij je bij jouw huidproblemen kunnen helpen.

Waarom Taigerclinic?

Iedereen heeft een andere huid en kan daarom ook andere huidproblemen (ontwikkeld) hebben. Wij van Taigerclinic stellen ons ten doel om mensen zo goed mogelijk te helpen bij het oplossen en voorkomen van deze irritante huidproblemen.

 

Taiger Clinic biedt daarom verschillende behandelingen aan, waaronder mesotherapie, chemische peelings en voedende behandelingen.

  Elke huid is anders. Wij bespreken graag uw wensen en bekijken dan wat het beste bij u past. Wij zullen samen met u een behandel plan opstellen.

  Nou, Daarom dus:

  Mesotherapie:

  Hierbij worden kleine hoeveelheden voedingsstoffen, geconcentreerde vitamines en mineralen in de huid gebracht. Waardoor een verbeterde  hydratatie en stimulering van collageenproductie: duidelijke vermindering van fijne lijntjes en rimpels. Ook verminderen van acne en littekens. Wij hebben ook mesotherapie speciaal tegen haaruitval en het stimuleren van nieuw haargroei!

  (Chemische) Peelings

  Dit is een behandeling waarbij een chemische oplossing op de huid wordt aangebracht om de bovenste laag van de huid te verwijderen. Helpt bij verbetering van textuur en helderheid van jouw huid, maar vermindert ook rimpel, fijne lijntjes, acne, littekens en hyperpigmentatie. Wij hebben verschillende chemische peelings aangepast aan uw huid structuur.

  Ook passen wij Liposomale peelings toe. Veilig en het hele jaar behandeling mogelijk. Ook geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die nog borstvoeding geven.

  Nieuwsgierig geworden?

  Lees dan meer over onze behandelingen, ga naar onze Shop of stel je vragen met onderstaand contactformulier.

  Onze Behandelingen

  De kliniek biedt een breed scala aan behandelingen die zijn ontworpen om de huid te verjongen en te revitaliseren.

  Een van de belangrijkste doelen van Taiger Clinic is om hun klanten te helpen hun natuurlijke schoonheid te benadrukken door middel van (niet)-invasieve en veilige procedures. Ons team van hoogopgeleide en ervaren professionals zorgt ervoor dat elke behandeling op maat wordt gemaakt voor de individuele behoeften van de klant.

  Wacht niet langer en maak een afspraak voor een betere Huid !