Hifu

Natuurlijke gelifte en verstrakte huid door ultrasound (warmte)

Voor alle huid condities

Voor elk huidtype geschikt

Op maat gemaakt voor jou

Ultieme behandeling

Natuurlijke gelifte en verstrakte huid!

Hifu

Hifu staat voor high intensity focused ultrasound. D.m.v shots geven we warmte af in de diepere huidlagen. Hierdoor word het oud collageen en elastine aangezet tot aanmaak van nieuw collageen en elastine. Dit proces neemt ongeveer 3 maanden in beslag. De huid word weer gelift en verstrakt op een natuurlijke manier. Er zijn 1 tot 3 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. 3 maanden na de behandeling kan de behandeling herhaalt worden. Dit zullen we vooraf bespreken.

Ideaal voor:

Natuurlijke lifting/verstrakking, Aanmaak van nieuw collageen en elastine in je huid, bestrijding van Rimpels, Vermindering van lichaamsvet

Hoe werkt het?

Wat doet het?

De HIFU Behandeling is een niet-chirurgische facelift. Een combinatie van niet-invasieve of minimaal invasieve huid verjongende behandelingen bedoeld om de ouder wordende en beschadigde huid op te frissen, Dit gebeurt op basis van geluidsgolven, geen herstelperiode nodig.

i

Wat gebeurt er?

Door de geluidsgolven komt er energie vrij die de onderhuidse temperatuur doet stijgen tot 60°. Hierdoor zal er een herstelproces in gang treden waarbij de collageen aanmaak wordt gestimuleerd. Doordat er meer collageen wordt aangemaakt, zal je huid steviger en strakker worden.

Resultaat?

Met de HIFU behandeling gebruiken wij de eigen reactie van het lichaam om de huid te liften. Het proces van collageen vorming neemt ongeveer 3 maanden in beslag, waarbij de huid langzaam maar zeker steviger wordt. De behandeling is geschikt voor de hals, het gezicht en decolleté.

Wacht niet langer en maak een afspraak voor een betere Huid !