Chemische Peeling

Verbetering van jouw Huidtextuur door producten van Toskani.

Voor alle huid condities

Voor elk huidtype geschikt

Op maat gemaakt voor jou

Ultieme behandeling

Door chemische oplossing van Toskani op de huid!

Chemische Peeling

Dit is een behandeling waarbij een chemische oplossing op de huid wordt aangebracht om de bovenste laag van de huid te verwijderen. Dit helpt bij het verbeteren van de textuur en de helderheid van de huid, het verminderen van rimpels en fijne lijntjes, het verminderen van acne en littekens en het verminderen van hyperpigmentatie. Wij hebben verschillende chemische peelings aangepast aan uw huid structuur. De peelings die wij gebruiken hebben verschillende sterktes. Welke voor u geschikt is zullen wij bespreken bij de intake.

Ideaal bij bestrijding van:

Rimpels, Grove huidstructuur, Acne, Littekens, Fijne lijntjes, verminderen van Hyperpigmentatie.

Hoe werkt het?

Wat doet het?

Een (chemische)peeling helpt om alle dode huidcellen te verwijderen zodat de zachtere, meer gladde huid te voorschijn komt. Zo zullen rimpels en fijne lijntjes zichtbaar verminderen, zal de huidtextuur egaliseren en zelfs acne en littekens zullen verminderen. Voedingstoffen van verzorgende producten zullen beter worden opgenomen.

i

Wat gebeurt er?

Exfolianten zoals Alpha Hydroxyzuren zoals Melkzuur, Beta Hydroxyzuren  zoals Salicylzuur en enzymen afkomstig uit natuurlijke ingrediënten worden op de huid aangebracht en ingemasseerd. Laagje voor laagje verweken ze de huid en schilfert de huid uiteindelijk af.

Resultaat?

Onze Peeling zorgt voor een schone, gladde, gezonde en frisse huid welke voedingstoffen van verzorgende producten veel beter opneemt. Fijne lijntjes verdwijnen, rimpels verminderen, acne wordt minder of verwijnt zelfs evenals littekens en andere huidimperfecties. Voor het beste resultaat moet je regelmatig je huid laten peelen zodat jouw jonge en frissen uitstraling behouden blijft.  

Wacht niet langer en maak een afspraak voor een betere Huid !