Behandelingen

Laat nu je huidproblemen behandelen door ons.

Voel je weer jong, jeugdig en mooi door onze uitgebalanceerde Behandelingen.

Hi, wij leggen je uit wat jouw mogelijkheden zijn voor weer een frisse , jonge en stralende huid

Welke behandelingen?

Taiger Clinic is een gerenommeerde salon die zich richt op huidverbetering en huidverjonging. De kliniek biedt een breed scala aan behandelingen die zijn ontworpen om de huid te verjongen en te revitaliseren.
Een van de belangrijkste doelen van Taiger Clinic is om hun klanten te helpen hun natuurlijke schoonheid te benadrukken door middel van (niet)-invasieve en veilige procedures. Ons team van hoogopgeleide en ervaren professionals zorgt ervoor dat elke behandeling op maat wordt gemaakt voor de individuele behoeften van de klant.
Een andere veelgevraagde behandeling bij Taiger Clinic is microneedling/mesotherapie. Deze behandeling maakt gebruik van kleine micro naaldjes welke de aanmaak van het collageen en elastine stimuleert en om de algehele huid structuur te verbeteren. Dit kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en littekens, en kan de huid een gezonde en jeugdige uitstraling geven.
Of het nu gaat om het verminderen van pigmentatie, het verbeteren van de textuur van de huid of het verminderen van de zichtbaarheid van rimpels, Taiger Clinic biedt op maat gemaakte oplossingen voor elke klant. Ons team staat klaar om u te helpen uw natuurlijke schoonheid te omarmen en uw huid te laten stralen.

Welke behandelingen geven wij??

 • Prescription Facial (by Soap)
 • Prx-T33 (Peeling)
 • Microneedling
 • Tca Peeling (by Soap)
 • Microdermabrasie
 • Hifu
 • Laserontharing
 • Mesotherapie by Toskani
 • Mesotherapie haar/alopecia by Toskani
 • Liposomale Peelings by Toskani
 • Chemische Peelings by Toskani
Wij leveren Kwaliteit

Taigerclinic en Toskani

Toskani Cosmetics is een Spaans cosmetisch merk dat gespecialiseerd is in huidverzorgingsproducten en medische esthetische behandelingen. Het merk biedt een breed scala aan producten voor zowel professioneel gebruik als voor thuisgebruik.
De producten van Toskani Cosmetics zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling, en zijn samengesteld met hoogwaardige en natuurlijke ingrediƫnten. Het merk biedt verschillende productlijnen aan die zich richten op specifieke huidproblemen, zoals veroudering, hyperpigmentatie, acne en gevoeligheid.

Toskani Cosmetics

Toskani Cosmetics producten zijn geschikt voor alle huidtypen en worden aanbevolen door dermatologen en esthetische professionals over de hele wereld. Het merk streeft ernaar om producten te ontwikkelen die veilig en effectief zijn, en die zorgen voor een gezonde en stralende huid.
Het merk biedt ook geavanceerde behandelingen aan die worden uitgevoerd door getrainde professionals, zoals mesotherapie, microneedling.
Kortom, de producten van Toskani Cosmetics zijn ontworpen om te voldoen aan de huidbehoeften van mensen van alle leeftijden en huidtypen, en bieden een effectieve en veilige manier om de gezondheid en schoonheid van de huid te verbeteren.

 

Wacht niet langer en maak een afspraak voor een betere Huid !