Acne

Last van Acne? Laat je door ons Helpen.

Acne kan knap vervelend zijn en daar wil je natuurlijk snel van af. Wij hebben de volgende behandelingen voor je:

 – Prx T33 : Nieuwste behandeltrend voor huidverbetering

Wat is Acne?

Acne vulgaris is de medische term voor jeugdpuistjes oftewel een ontsteking van de huid rondom de haarzakjes en talgklieren. Acne is een van de meest voorkomende huidaandoeningen wereldwijd. Vrijwel iedereen krijgt in de puberteit acne. Bij de een zijn het enkele puistjes, bij de ander is het veel uitgebreider met mogelijk veel impact. Acne kan in sommige gevallen ook na de puberteit blijven bestaan of pas op volwassen leeftijd beginnen. Acne is een zichtbare huidaandoening, die behoorlijk vervelend kan zijn en psychische problemen kan geven. Soms ontstaat acne door invloeden van buitenaf. Denk aan make-up en oliehoudende producten waardoor de haarzakjes kunnen verstoppen

Alle vormen van acne hebben vaak langdurige behandeling nodig.  Afhankelijk van de oorzaak van acne kan het niet altijd worden genezen maar wel worden verminderd.

Wat kun je er aan doen? Taigerclinic heeft diverse behandelingen, afhankelijk van je huidtype en je lichamelijke conditie. Maak een afspraak en we bespreken wat we voor jou kunnen doen! 

Wacht niet langer en maak een afspraak voor een betere Huid !