Acne Littekens

Heeft jouw Acne lelijke littekens achtergelaten?

Acne littekens in je gezicht zijn niet mooi en op een gegeven moment zelfs irritant. Wij hebben de volgende behandelingen voor je:

– Microdermabrasie : Exfoliëren bovenste huidlagen.

– Microneedling : Door microperforaties cel regeneratie

– Tca Peeling : Voor diverse huidimperfecties.

Irritante Acne Littekens

Acnelittekens zijn littekens ontstaan na acne. Ze zien eruit als putjes, gaatjes of onregelmatige deukjes in je huid. Ook kan je huid wat verkleurd zijn rondom deze littekens. Uit onderzoek blijkt dat acnelittekens ontstaan wanneer er sprake is geweest van een (forse) ontsteking. Niet elk puistje vormt direct een risico op littekenvorming, maar hoe groter de ontsteking en hoe regelmatiger de ontsteking voorkomt, hoe groter de kans op huidbeschadiging.  Daarnaast kunnen de volgende externe factoren ook van invloed zijn op het ontstaan en/of verergeren ervan: Herhaaldelijk zelf uitknijpen van mee-eters en puistjes; Zonlicht. Zodra een ontsteking aan zonlicht wordt blootgesteld, kan er een donkere verkleuring ontstaan; Genetische factoren; Een slechte wondgenezing.

Wat kun je er aan doen? Taigerclinic heeft diverse behandelingen waardoor de acne littekens en vlekken duidelijk verminderen of zelfs kunnen verdwijnen, afhankelijk van de ernst van de huidbeschadigingen en je huidtype. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Wacht niet langer en maak een afspraak voor een betere Huid !